De Tibetaanse Terrier
>
Onze Club
De Tibetaanse terrier
Puppy info
Fokkers info
Fotoalbum
Lezers vertellen
Shows
Show resultaten
Links
Gezondheid
Downloads
Sponsors
 
 
 

Aktiviteiten

Regelmatig worden wandelingen georganiseerd in vescheidene mooie streken van België waar zowel baasje als hond een mooie dag beleven, gekoppeld aan een lekkere maaltijd en gezellig samen zijn. Een dag waar Tibetanen liefhebbers hun lief en leed kunnen delen met elkaar.

Ook wordt jaarlijks een clubmatch georganiseerd. Dit is een dag waar elk lid van de club zijn lieveling kan laten keuren door een gerenomeerd keurmeester. Met deze "keuring" wordt bedoeld uw hondje eens van naderbij te laten bekijken, hierbij kan de keurder u iets meer vertellen over uw Tibetaantje. Op deze dag krijgt iedereen ook een mooi aandenken.
Zin om komen te kijken of beter nog om zelf eens te proeven van het showgebeuren, geen ervaring ?
Geen probleem, vooraf is er een showdemonostratie waar alles wordt getoond en uitgelegd aan de baasjes !!!

Regelmatig wordt ook een info of avond georganiseerd, gaande over vachtverzorging, opvoeding, fokken en erfelijkheidsleer, enz.....

Jaarlijks is er ook een algemene ledenvergadering met als doel: een goede werking tussen bestuur en leden, eventuele problemen bespreekbaar maken of ook om nieuwe ideeën aan te brengen. Op deze vergadering worden ook de plannen van de club voor volgend jaar naar voor gebracht.

Zodra de agenda gekend is wordt hij online gezet !!

 

 
www.tibetanterrierclub.be
 Webdesign Marleen De Winter
 
©copyright Belgian Tibetan Terrier Club - All rights reserved - 2006-2019